Wie is CreatiVy?

Hey

Benieuwd wie er achter CreatiVy zit?

Awel ...

Ik ben Silvy, 40+, bijna 20 jaar gelukkig getrouwd met Dirk en samen hebben we 3 kinderen (Yinthe, Yanis en Heaven 🐾).

Met mijn fantastisch gezinnetje wonen we een doodlopend, maar toch in het centrum, straatje in Retie.

 

🖤🖤🖤

 

In de lagere school was de tekenschool mijn hobby. Hier kon ik mijn creativiteit in kwijt. Er heeft zelfs eens schilderij van mij op een tentoonstelling gehangen. En ja hoor, dat schilderij heb ik nog steeds.

 

Ondertussen meer dan 6 jaar geleden kocht ik mijn eerste Cameo. Dit na lang twijfelen (dat is nu eenmaal een iets minder goede eigenschap van mezelf). En zo was de eerste stap naar CreatiVy gezet.

De naam is een samenvoegsel van creatief en Silvy. 
De verkoop gebeurde eerst via Facebook, nadien kwam er een eigen webshop. Maar dat was nog niet genoeg voor mezelf. Dus toverde ik de hal om tot een mini winkeltje. 
Helaas werd dit ook te klein. Dus ... kwam er een groter winkeltje achteraan in onze tuin. In het begin dacht ik: oei, dit is zo leeg. En nu zeg ik: oei, ik heb een kast te kort om alles in te zetten.

Je kan bij CreatiVy terecht voor gepersonaliseerde maar ook kant en klare cadeautjes.

CreatiVy doe ik helemaal alleen. Van het beantwoorden van mailtjes, social media, ontwerpen, administratie, winkeltje openhouden, inpakken ... Maar uiteraard steunen mijn man en kids mij volledig. En daar ben ik hen zo dankbaar voor. Nieuwe spulletjes kiezen voor in de winkel doe ik samen met Dirk of met mijn bestie.

Begin dit jaar verloor ik mijn grootvader. De dag dat hij gestorven is, heb ik mijn 2 grote dromen tegen hem verteld. En nu is het aan mij om deze waar te maken. Want hier wil ik volop voor gaan!

Dus, ben je op zoek naar een cadeautje, kom dan zeker eens langs tijdens de openingsuren. Lukt het niet, dan doe ik de deur graag open na afspraak. En via de webshop kan je gewoon 24/24 uur en 7/7 dagen shoppen. Dus gewoon doen zou ik zeggen.

 

Tot snel!

Liefs Silvy

 

 

 

 

 

 

Vragen?

Verzenden?

  • Gratis verzending vanaf €100,00 (enkel België)
  • Gratis afhalen in Retie (Kies bij de laatste stap voor afhalen. Op deze manier vervallen de verzendkosten)
© 2018 - 2024 CreatiVy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel